Σχετικά με μας

59 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Η RΟLLEX ιδρύθηκε το 1958 από τον Στυλιανό Μαντούδη, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή ρολών, εργαλείων και αξεσουάρ βαφής. Πρωτοπόρος για τα εγχώρια δεδομένα, αναπτύχθηκε γρήγορα και εδραιώθηκε σαν η Νο1 ελληνική βιομηχανία στα εργαλεία βαφής, βασιζόμενη πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της (επαγγελματίες και ιδιώτες).

Με σταθερή ποιότητα 59 χρόνων η ROLLEX, διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων βαφής, που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, φιλικά προς το περιβάλλον. Γι΄αυτό το λόγο άλλωστε όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με ΕΝ ISO 9001:2008

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 7.000τμ, τεχνολογική υποδομή, σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό.

Παράλληλα η ROLLEX ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα, εξάγει τα προϊόντα της σε Αμερική, Ευρώπη, Κύπρο, Μέση Ανατολή, Αυστραλία, Βαλκάνια και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Η ROLLEX δημιουργήθηκε για να λύσει τα χέρια των επαγγελματιών και ιδιωτών που επιθυμούν, να χρησιμοποιούν ποιοτικά ρολά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Δημιουργήστε τον προσωπικό σας χώρο με ρολά, πινέλα και αξεσουάρ βαφής ROLLEX.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ότι κι αν ψάχνετε η ROLLEX έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία ρολών!
Με άρτια παραγωγική διαδικασία, άριστες πρώτες ύλες, πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους με αξιοπιστία, το εμπορικό σήμα της ROLLEX έχει ταυτιστεί με προϊόντα υψηλής και σταθερής ποιότητας.
Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε και να ικανοποιούμε τις  σημερινές απαιτήσεις των πελατών μας, αλλά συγχρόνως να επενδύουμε στις νέες τεχνολογίες . Ελαχιστοποιούμε τις περιβαλλοντικές  επιπτώσεις, παράγοντας προϊόντα με διεθνείς προδιαγραφές και φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον.
Για την εκπλήρωση του στόχου αυτού τα προϊόντα μας έχουν υψηλή και σταθερή ποιότητα, συγκεκριμένες προδιαγραφές σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, εφαρμόζονται εύκολα, εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα και διατηρούν τις ιδιότητές τους για πολλά χρόνια.
Η φιλοσοφία της ROLLEX είναι επικεντρωμένη στους πελάτες της, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, τηρώντας τις δεσμεύσεις, αναπτύσσοντας και αξιοποιώντας καινοτόμες ιδέες για τη δημιουργία νέων προϊόντων.
Eίμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι, τα περισσότερα ελληνικά σπίτια αλλά και επαγγελματικοί χώροι έχουν την υπογραφή ROLLEX.  Συνεχίζουμε δυναμικά στο μέλλον, δικαιώνοντας την αξία της επιλογής σας!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

H ROLLEX επενδύει στο μέλλον με γνώμονα, την σταθερή τέλεια ποιότητα των ρολών και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Γι αυτό το λόγο είναι πιστοποιημένη με EN ISO 9001:2008