Στάδια Παραγωγής

H εταιρεία διαθέτει σήμερα ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  7.000τμ, τεχνολογική υποδομή, άριστη οργάνωση και τεχνογνωσία, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της.

Η Rollex απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της. Η εξειδίκευση αυτή έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, που η αγορά εμπιστεύεται χρόνια τώρα. Η εταιρεία προμηθεύεται νέα μηχανήματα παραγωγής, προβαίνοντας σε επενδύσεις υψηλού κόστους. Ταυτόχρονα φροντίζει  ώστε το προσωπικό της, να εκπαιδεύεται επάνω στα νέα μηχανήματα και να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν, αξιοποιώντας στο έπακρο την κάθε επένδυση.

Με τον τρόπο αυτό η Rollex προσφέρει στην ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, προϊόντα με πολύ θετικό δείκτη κόστους/απόδοσης. Παράλληλα προσφέρει στους εργαζόμενους της εταιρείας, ένα όσο το δυνατόν  ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, με άνετους χώρους που πληρούν ταυτόχρονα όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας.

Η Rollex στηρίζεται στους εργαζόμενούς της και μαζί τους έχει κατακτήσει την κορυφή στον τομέα της. Τα προϊόντα της  φέρουν τη σφραγίδα της ποιότητας και αξιοπιστίας, που η αγορά γνωρίζει και εμπιστεύεται εδώ και πέντε δεκαετίες και που μόνο το όνομα Rollex μπορεί να προσφέρει.